Cum poți să faci curațenie în toată casa cu un singur produs

12 nov. 2018

În mod normal curățenia casei este facilitată de ultilizarea unor produse special concepute, concentrate, cu niște caracteristici foarte bine studiate astfel încât să aibă cea mai mare performanță de spălare cu un efort fizic, minim.

Pentru mine curățenia este foarte importantă. Se întâmplă zilnic și îmi ocupă mai puțin timp în weekend când îmi place să stau mai mult cu familia. Fiind o gospodină am încercat de-a lungul timpului multe produse de curățenie, și într-un final m-am oprit asupra unui brand care îmi oferă calitatea absolută.

De fiecare dată cumpărăturile durau mult și eram nevoită să procur pentru fiecare sufrafață (lemn, gresie, faianță, inox) câte un produs separat. De când am devenit mămică și bebe stă doar în brațe la mami, am căutat soluția pentru a-mi ușura mersul la cumpărături și de asemenea am căutat produsele cu care pot să fac curățenie repede și eficient.

În prezent îmi comand produsele online, este simplu iar faptul că magazinele online au și program de noapte mă avantajează total. Încă un avantaj ar fi că imi cumpăr mereu ce am nevoie, nu mai vad rafturile pline și colorate după care să imi fuga ochii și sa ajung acasă cu lucruri, obiecte sau alimente care nu îmi sunt necesare.

Produsele pe care le folosesc sunt biodegradabile și hipoalergenice. iar de curând am descoperit la cei de la AKALIN professional home un produs minune care îmi ușurează munca cu adevarat. Este un degresant ideal pentru toate suprafețele, se folosește diluat și este un excelent agent de curățare a chiar și a podelei pentru locuință, produce foarte puțină spumă, nu conține alergeni și este ecologic ca toate produsele lor.

Un produs versatil și un real ajutor în treburile casnice. Acesta degresează suprafețele uleioase din bucătărie, pretrateză hainele care urmează să fie spălate și curăță eficient chiar și suprafețele din baie.

Sunt dependent de acest produs, și nu trebuie să îl folosec cu mănuși pentru că deși este extrem de eficient nu arde și nu lasă pielea aspră.

Nu este nociv, neavând miros îl pot folosi chiar și în prezența Sofiei fără să o afecteze. Doar știți cât de sensibili sunt copiii și că se pot irita chiar și de la un miros chimic puternic.

Ce este cel mai interesant la degresantul universal AKALIN professional home este că se poate dizolva în apă în funcție de cât de murdară este suprafață și nu împrăștie mizeria, o dizolva cu succes.

Permiteți obținerea unu grad ridicat de curățenie și igienă fără alergeni, fără fum de substanțe toxice în atmosferă și fără eliberarea de poluanți. Permite-ți luxul ca în casa ta mirosul de curat să fie vedeta și nu mirosuri de parfumuri chimice. Permite-ți să trăiești sănatos și asta să fie educația ecologică pe care o vei transmite mai departe.

Curățenia ecologică mi-a salvat mâinile de la crăpături, mi-a alungat microbii fără prezența substanțelor chimice, mi-a curățat eficient toate suprafețele și mi-a adus aminte de copilărie. Sunt convinsă că fiecare dintre noi are o mamă care folosește mici rucuri sau rețete homemade, din ingredient naturale când vine vorba de curățenie și sunt convinsă că dau rezultate.

Așa este degresantul de la AKALIN, ecologic eficient și sănătos.

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici