Cum putem îmbunătăți impactul pe care îl au sărbătorile de iarnă

6 dec. 2018

Cu o planificare prealabilă și puțină educație, putem îmbunătăți impactul pe care îl au sărbătorile de iarnă, fără a reduce confortul, bucuria și distracția.

Imediat după sărbătorile de iarnă, marea majoritate dintre noi începem să ne facem griji pentru kg luate în plus în această perioadă. Începem să mergem pe la sălile de sport. Începem să alergăm prin parcuri sau, atunci când este, ieșim să curățăm zăpada din curte.

Trecem nepăsători peste tonele de gunoaie lăsate în urmă. Trecem nepăsători peste tonele de mâncare irosite. Trecem nepăsători peste urmările unor cadouri mai puțin inspirate. Trecem nepăsători. Ne gândim doar la kg în plus.

Dăruiți produse biodegradabile!

Perioada magică a cadourilor se apropie și, pentru unii dintre noi, este cea mai dificilă perioadă a anului. Ne împărțim bugetele între propria vacanță și darurile pentru cei dragi. Fiecare după posibilități și educație.

Ce cadouri să alegem? Ce crezi că i se potrivește mai bine? Mai scump mai ieftin? Online sau din mall?

Eu, în acest an, voi face cadouri celor dragi doar produse biodegrabile.

Este nevoie doar de câteva trucuri mici pentru a transforma sărbătorile de iarnă în cel mai etic moment al anului.

În loc să căutăm cadouri doar după un preț cât mai ridicat, la nivelul afecțiunii pe care dorim să o transmitem, consider că respectul față de comunitate și natură ar trebui să primeze. Întotdeauna am adorat cadourile care au atins atât latura distractivă, cât şi pe cea educativă. În orice comunitate se discută despre nevoia de educație. Putem începe cu noi înșine. Cu un cadou biodegradabil dăruit de Crăciun.

Un alt truc este să comandați online din timp. Este mai comod și mai ieftin.

Intrați și voi pe akalin.ro și alegeți-vă produse biodegradabile pentru cadouri!

Autor Daria Zinovia
Arhiva:
Website: Daria Zinovia