Fiecare copil trebuie să aibă un tătic ca tine!

27 mai 2018

E primăvară. E plin de iubire pe frunzele verzi. Lângă izvor, covorul verde e splendid. Intind o pătura și scot merindele. Aș sta așa întinsă o veșnicie. Cerul este albastru, albastrul din ochii tăi, iubire. Este senin și mă îmbrățișează. Avioanele nu zboară astăzi, doar fluturii. In inima mea găsesc atât de multe sentimente, de toate culorile și formele. Mirosul de proaspăt îmi aduce aminte cât de tânără este iubirea noastră. Aș sta în ochii tăi ca în razele soarelui.

Ești feeric, te asemeni unui înger cu aripile calde și moi. Glasul tău mă poartă pe apa cea mai limpede. Ai trăit în visele mele până să te întâlnesc, mă îmbrătișai mereu în nopțile reci.

Soarta este un nume atât de singur dar care unește atâtea inimi. Inainte o întrebam de tine, îmi spunea că ești la cules de flori. Mi-ai adus toate florile din lume, le-ai cules cu dragoste și cu miros de primăvară.

Am citit în stele într-o noapte de mai, iubirea. Avea literele înstelate și luminoase pe bolta superbă. Sunt îndragostită de tine și de noptile de vară. Nopțile lungi îmi ajung să-ți sorb fericirea somnului. Te privesc ades pe furiș, îți sărut fiecare trăsătură, fiecare respirație. Ești atât de cuminte …

Ești aidoma unui cântec de pian. Fiecare clapă mă sărută. Culorile de pe clape îmi dau fiori, mă îmbrac cu iubirea ta și plec. Sunt atâtea culori pe zâmbetul tău.

Căutând sensul l-am găsit la tine și l-am îmbrățișat imediat. I-am poruncit să-mi fie tovarăș de viață. Viața seamănă ca o floare care se deschide. Mă ascund cu tine sub umbra de petale. Noaptea e mai liniștită în brațele tale nesfârșite.

Te iubesc. Te-am iubit mereu. Iubirea noastră seamănă. Universul știe când visul a devenit realitate. Era o zi superbă când razele simfonau. In minte, sunet de vioară pe fundal și șampanie.

Ador fiecare moment al nostru. Din iubire se nasc suflete frumoase. Aș cerși veșnicia doar pentru a fi cu tine.

Timpul nu mai este prieten cu nimeni. Poate doar cu zborul. Se duc undeva departe împreună. Mă dăruiesc ție pentru vecie, iar când vecie nu e, să răsar ca o floare de mai, 28 mai, să-ți încălzesc zâmbetul din ochi, să-ți mângăi buzele și fruntea.

Din roua dimineții îți pregătesc un vals. Te rog dansează cu mine, urmează-mi pașii. Pe jos sunt petale de trandafiri albi, inima este roșie. Arde iubirea!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici