Înălbitorul pe care îl folosesc este un miracol în viața mea

12 sept. 2018

Alb, peste tot, în mintea mea, în patul meu, in vise. Ador albul imaculat. Mă duce cu gândul și la zăpadă, dar mai este timp de trăit și haine de curățat până câd fulgii ne vor invita în dansul iernii. Pentru că o gospodină adevărată este la zi cu cele mai eficiente produse și mai nou, bio și sănătoase, nu îi v-a lipsi din casă înălbitorul.

inalbitor

Excludem înălbitorul clasic, pe care îl știe toată lumea,pe care l-a folosit toată lumea dar despre conținutul caruia încă multi dintre noi nu ne-am informat. De ce ar trebui să fugă toată lumea de înălbitorul clasic? Clorul, găsit pe tichete hipoclorit de sodium este toxic și provoacă arsuri de piele, dureri de cap și amețeli. Nu lezeaza doar pielea, ci și mucoasele căilor respiratorii și ochii.

Și chiar dacă știm toate aceste informații, zi de zi întâlnesc persoane care nu vor să renunțe la acest ucigaș. Cel mai mult mă sperie mămicile care au copii mici. Gândul că un astfel de produs îsi face existența sub același acoperiș cu bebelusii îmi dă fiori. Copii sunt foarte sensibili, și pot imediat să faca iritații chiar și de la un miros puternic.

Dragi mămici! Astăzi putem fi in pas cu moda și la acest capitol, curațenia și grija nemărginită pentru copilașii nostri, astăzi putem face un trend folosind produse biodegradabile, care nu afectează pielea ta, pentru că tu iei primul contact cu substanțele. De aceea îți recomand să cauți alternative, ele exista, și sunt sănătoase.

Înălbitorul pe care îl folosesc este un miracol în viața mea. Ambalajul este reciclabil, iar conținutul, niște granule albe, drăguțe, mici și fără miros. Petele chiar dispar iar hainele rămân moi și catifelate.

Îmi aduc aminte cât de dure și pline de miros de clor erau hainele mele înainte să descopăr varianta sănătoasă a înălbitorului și mă cert pentru cât rău am putut să-mi provoc pielii și respirației. Îmi ung rănile acum și îmi educ aproapele cum sa obțină o curățenie impecabilă a casei și a hainelor folosind produsele care mi-au schimbat viața.

Clorul are un miros specific, este inconfundabil. Fugiți de spațiile închise unde simțiți mirosul. Cred cu tărie că deciziile pe care le luăm noi, părinții pentru copiii nostri ar trebui să fie pline de sănătate. Imaginează-ti acel suflețel mic, prin porii căruia intră aceste subsatanțe cancerigene. Oare responsabilitatea noastră nu este mai presus decât cerul si pamântul? Și noi, cei care ne îngrijim de planetă si mediu? Pe noi unde ne uităm? Oare nu de la noi începe schimbarea, oare nu de la noi învață copiii?

Astăzi am spălat hainele ei, ale prințesei. Am început diversificarea de ceva vreme, așa că hainutele noastre au pete de mancare , inevitabil. Detergentul lichid pe care îi folosesc este din aceeași gama, AKALIN professional home iar în combinație cu înălbitorul și balsamul hainuțele ies impecabile. Ador mirosul de curat, ador mirosul ei! Sunt o mamă grijulie.

Ador albul, ador curățenia, aerul curat și fericirea din ochii ei. De aceea aloc timp pentru ceea ce cumpăr. Informarea necesită răbdare, sănătatea necesită atenție, iar ca să nu am remușcări pe ce dau banii prefer să citesc din scoarța în scoarța etichetele de pe produse și vă asigur că acest efort chiar merită depus. La baie, în bucătărie, chiar și în frigider, totul este bio. Iubesc viața și îmi iubesc familia!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici