Iubirea. Iubirea de mamă.

27 mart. 2018

In această seară am crăpat puțin geamul. Miros de primăvara, deși mai văd zăpada pe acoperișul caselor. Puțină ceață, dar dacă închid ochii văd stelele pe cer. Luminează-ne Doamne sufletele!

iubire

Ingerașii chiar există, eu am primit unul, și este pentru totdeauna. Sunt fericită! Ce fericire când casa este plină de ei. Ii ador. E liniște acum, căci pentru cei mici povestea de seară demult a luat sfârșit. De fapt acum mai aud glasul nopții. Ce glas feeric. Imi ung mintea cu el și aș rămâne neclintită sub acest cer. Pentru mine seara e magică, mă scufund în ea ca într-o pătură moale, o îmbrac ca pe-o catifea, o vreau…

Odată, mai demult, era haos. Visele mele se adeveresc. E semn ca universul m-a cuprins, sau el pe mine,s au noi… Iubesc. Acum a mai apărut în mine o iubire, o altfel de iubire. Oh, ce sus mă poartă vântul ei. Până la soare pe raze să zbor. Sunt mamă.

Acum, cu acest cadou și fluturii s-au înmulțit. Plutesc parcă peste tot și sunt colorați. Sunt și mici și mari. Ca și noi, oamenii! Imi imaginez că dansez cu ei și începe o melodie de pian în surdina acestei vieți. Imi sună în minte o notă de eternitate. Aș da timpul înapoi dar… nu e. E bine să pășești pe urmele fanteziei. Culege-i umbra în palmă și miroase-o. E atât de subtilă și totuși miroase a flori!

Hai! Regizore! Dă-mi replici! Sunt pregatită să joc!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici