Momentul potrivit pentru un test de sarcină

9 apr. 2019

Când a venit momentul potrivit să aflu ce este un test de sarcină, am fost ca și sigură că în mine deja exista sămânța. Nu ai cum să ai îndoieli atâta timp cât îți cunoști corpul la perfecție, când organismul tău iti dă cele mai clare semne.

test de sarcină

Am știut de la prima amețeală că suntem două. Starea de vomă este diferita, și starea de rău la fel. Este ceva ce te ia prin surprindere și te baga într-un pat și nu mai contează mărimea lui, culoarea și materialul lenjeriei, veioza și lumina becului sau alte detalii.

Mă gândeam în starea mea de rău doar la un test, un test de sarcină care ar confirma ceea ce simțeam. Setea îti controlează tot corpul dar zămbetul din cerul gurii rămâne magic.

Există două tipuri de teste pentru a afla dacă ești însărcinată: de urină și analizele de sânge. Nu știu însă câte femei au răbdarea necesară să aștepte rezultatele analizelor la sânge cănd testul cumpărat din farmacie îți satisface curiozitatea în doar câteva secunde.

Inițial am optat pentru prima variantă pentru a fi sigură de cele bănuite ca mai apoi să urmeze și setul de analize amănunțit.

Știam că v-a fi fetiță în adâncul inimii mele. Știam că vreau să aibă ochii și genele lui lungi. Mărgele de iubire. Îmi doream ca acel test de sarcină să-mi confirme visul meu de ani de timp.
Și uite cum o zi care poate începe cu o stare de rău se poate transforma în doi, sau două. La final de gând sari în sus de bucurie și îți ștergi lacrima din colțul ochiului. Uite cum un banal test de sarcină poate să-ți schimbe tot cursul vieții. Pentru că totul chiar devin altfel și altceva. Pentru că viața, în liniștea din nopți devine glas de copil, lapte, pe undeva sunt lacrimi, pe undeva nesomn.

Ce motiv de plans sau lacrimi când toată fericirea din univers ți-o poate aduce un pui mic de om. Ce tristețe? Poate doar lacrimi de bucurie și sentimente frumoase. Ăsta este rolul și menirea unui test.

În trecut era foarte dificil de afla dacă ești sau nu însărcinată iar medicii recurgeau la niște metode nu chiar simple, însă toate au la bază colectarea urinei, fie pe boabele de grâu sau orz sau injectarea urinei în anumite animale. Astăzi nu este necesară prezența unui doctor sau a unei persoane specializată ci doar trebuie să faci testul de sarcină la momentul potrivit pentru a nu-l repeta.

Dacă îți cunoști organismul cu siguranță vei simți toate aceste stări de care ți-am vorbit și cu sigurațănu vei greși în alegerea momentului potrivit.

Amintirile mele legate de un test de sarcină sunt încă vii, în brațe cuprind minunea mea și nu mă satur. Nimic silențios de astă dată. Glasul ei astăzi la un an și trei luni îmi provoacă mai multă iubire. Sunt o mămică împlinită și fericită.

Dragele mele mămici, sper că și voi aveți amintiri superbe legate de testul de sarcină.

Fiți fericite, dragi mămici!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici