Pe mine luna iubirii mă umple de energie

14 feb. 2019

E luna iubirii! Aș fi fericită dacă ar dura această lună o viață. Flori, chipuri fericite, îndrăgostiți peste tot, cafenele, film, pe străzi. Deși e ultima lună de iarnă zăpada s-a topit iar soarele a strălucit astăzi ca un rege. Cel mai frumos cadou de ziua Sofiei. Raze fericite și jucăușe.

Pe mine, vremea aceasta mă umple de energie. E minunat când la sfârșitul unei zile pline, ai inspirație. Inspirație să te iubești, să scrii, să visezi, să creezi.

luna iubirii

Aceste rândurile însirate mă descarcă. Îmi place să împărtășesc ceea ce simt și ce trăiesc clipă de clipă. Sunt cuprinsă de o poveste magică. E atât de placut aici în grădina ei cu flori și pomi de meri. În această grădină lalele sunt veșnice iar sub leagănul fericirii e mereu vreme frumoasă.

E luna în care cei singuri tânjesc după iubire și îmbrățișări, luna în care apar felicitările cu inimioare iar în magazine de tot felul reduceri și oferte promoționale.

Cum să nu iubești sărbătorile? Ele au farmecul lor pentru fiecare, pentru un copil care abia înțelege magia fiecarei sărbători, pentru adoleșcenții care sunt la prima dragoste, pentru o mamă grijulie, pentru un cuplu, pentru o tânără sau o batrânică singura care deapănă amintirile cu dor. Cu toții, cei cu suflet bun sau rău, de sărbători ne dorim mai multă iubire, mai multă caldură, mai mulți prieteni, mai multe zile de vacanță și mai multe reduceri.

Femeile sunt înnebunite după reduceri și nu mă refer neapărăt numai la hainuțe, poșete și alte accesorii. Mai sunt mămici, doamne sau bunici care vânează promoțiile la produse de îngrijire personală bebe sau adulți și produse de curățenie și îngrijire a casei. Am auzit de la o cunoștință care are copii mici și care folosește doar produse bio și hipoalergenice cum își face ea cumpăturile și câți banuți salvează.

Nu vâna reducerile. Fiind abonată la newslater-ul site-ului beneficiezi de o reducere de 15 % la toate produsele primești pe mail toate noutățile. Produsele comandate le primești direct acasă, fără nici cel mai mic efort. Ce poate fi mai minunat în perioada când, mămică fiind, shoping-ul chiar înseamnă produse de îngrijire bebe si casă direct la ușă?

Din iubire pentru copilul și familia mea am urmat sfatul acestei bune prietene, și am renunțat ulterior la produsele chimicale din comerț.

Piața de produse ecologice nu este atât de dezvoltată în România iar cei care vând produse “eco” ieftine mai au câte un ingredient chimic pe etichete ceea ce pentru pielea bebelușului nu este indicat deloc.

Când ești mămică cu normă întreagă cumpărăturile personale, machiaje, haine sau altele nu mai sunt primordiale. Apare un omusor mic care are mai multă nevoie. De la iubire la tot felul de lucruri mici și drăguțe ca și el la produse de îngrijire personal, hăinuțe și multă atenție. Plimbările prin magazine sunt scurte căci Sofia se plictisește foarte repede și atunci prefer să îi oferi plimbari în parc și multă joacă iar cumpărăturile le fac online.

Recomand reducerile și promoțiile iar în aceasta lună sunt foarte mari. Faci economie și poți primi cadouri surpriză. Iar dacă ești mămica ocupată ca și mine internetul te duce la magain cât ai clipi.

Fiți fericite si cumpărături plăcute, mămici grijulii.

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici