Produse bio pentru mămici însărcinate

11 feb. 2019

Produse bio pentru mămici însărcinate. Îmi aduc aminte de bucuria interioară pe care o purtam în fiecare zi pe străzi și nopțile prin vise.

Simțeam că v-a fi fetiță, îmi doream enorm să-i pot împleti părul. Am fugit prea departe cu gândul, dar asta îmi aduce aminte de perioada mea de copilărie și de mama.

Produse bio pentru mămici însărcinate

Viața s-a schimbat total de când a apărut în lumea mea, Sofia. Am început să citesc și să mă informez. Aflasem acum un an ce înseamnă defapt adevaratul miros din produse și cât rău ne fac anumite substanțe de pe ambalajele superbe de pe rafturi. Aflasem că bolile de piele, iritațiile, dureri de cap, de ochi, amețeală și alte stări, chiar și de vomă pot fi provocate de aceste substanțe. Aflasem cam toate efectele negative ale chimicalelor ca să mă facă să caut alternative.

Nu au durat mult căutările mele pentru că știam exact ce căutam. Criteriile erau exacte și îmi doream același producator.

În mediul online au început să apară tot mai multe site-uri care vând produse bio. Așa i-am descoperit pe cei de la AKALIN professional home. Cu un site drăguț, s-au axat pe o gamă de produse de curățenie testate dermatologic și care îmi sunt indispensabile în casă chiar și acum la un an după naștere.

Am testat de la ei și detergenții cât și produsele de igienă corporală și am rămas impresionată. Uite cum un produs cu spumare redusă, fără miros și fără chimicale poate fi eficient și sănătos. Le recomand tuturor femeilor însărcinate.

Astăzi toate hainuțele Sofiei sunt spălate exclusive cu AKALIN, locul ei de luat masa este curățat cu detergentul de vase bebe și degresat cu Degresantul universal AKALIN fără să îmi afecteze micuța. Astăzi Sofia face baiță doar cu săpunul de corp bebe de la ei în cada plină de rățuște. Astăzi Sofia respiră în casă un aer curat,fără parfumuri sau miros. Poate să atinga orice suprafața din casa cu mânuțele ei mici fără sa-mi fie frică ca le baga apoi în guriță cu substanțele toxice.

Produsele de curățenie și îngrijire corporala pe care le-am folosit și în timpul sarcinii le folosesc și acum. Adio cumpărături toxice dupa ambalaje colorate si mirosuri mii.
Femeile însărcinate au astăzi atâtea alternative sănătoase. Trebuie doar ca obiceiurile nesănătoase să se transforme în cele sănătoase.

Aveți grijă de burticile voastre, de copii și familiile voastre și alegeți BIO.

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici