Promoțiile la detergenții bio ne îndulcesc ziua

12 feb. 2019

Cine nu adoră promoțiile la detergenții bio? Cine nu este fericit când are ocazia să cumpere produsul preferat doar că, cu mai puțini bani?

Nu trebuie să devii client fidel unui magazine online ca sa primești o reducere ci doar să te înscrii la newsletter pentru a fi la zi cu tot ce apare nou pe site. Pentru mine a devenit atât de comod să comand de acasă. Este atât de simplu și nu trebuie să car kilograme de detergenți. Nu este vorba de lipsă de timp, sunt mămica cu norma întreaga așa că mersul la cumpărături ar fi doar o plăcere.

Promoții detergenții bio

Aleg însă să profit de acest timp pentru a face lucruri mult mai interesante și de ce nu productive. Copii au cea mai mare nevoie de atenție în primii ani de viață. Așa că viața mea în mare parte înseamna joacă.

Este superb să fii un omușor mic, totul este nou, iar orice obiect din casă poate fi jucărie. Cu ea defapt am descoperit cumpărăturile online și de atunci a devenit un obicei fericit.
Înainte să nasc, în urmă cu un an de zile am cumpărat primele produse bio. Piața aceasta nu este atăt de vastă iar cunoscând ingredientele nocive care nu trebuie sa se gasească pe etichetele detergenților de bebeluși treaba devine destul de simplă. Am fost atât de norocoasa să le găsesc la promoție și sa fiu mulțumită de calitatea produselor încât am devenit clienta fidela.

Uite asa am descoperit că pe lume există și altfel de produse decât cele pline de substanțe chimice și sunt chiar foarte eficiente. De la gelul de vase până la anticalcar baie, astăzi dacă vii în vizita la noi acasă o sa găsești doar produse bio. Detergentul de rufe bebe fără miros și balsamul de rufe bebe m-au cucerit de la prima utilizare. Fără parfum, parabeni, formaldehide, miros și alte substanțe cancerigene. Fără iritații sau alte boli de piele!

Iubesc oamenii care au studiat astfel de rețete pentru a reduce toxicitatea asupra mediului, pentru a salva viețile acvatice și pentru a preveni tot ce înseamnă alergii si boli de piele atât la bebeluși cât și la adulți. Iubesc oamenii care reciclează și cei care produc astfel de ambalaje.

Pentru cei care sunt reticienți trebuie să vă spun că produsele AKALIN sunt supuse la teste și au certificări care atesta calitatea produselor.

Cei de la AKALIN professional home au promoții lunare nu doar la detergentii pentru adulți si cei de bebeluși dar și la produsele de curățenie și au certificate pentru fiecare produs în parte. Ei produc în Italia. Unde altundeva decât în țară cu cele mai bune produse în domeniul curățeniei?

Astăzi sunt adeptata promoțiilor. Nu fug după ele dar sunt pregătită oricând să salvez niste bănuți care se pot transforma în cadouri pentru Sofia.

Pe lângă promoțiile lunare, ei acordă și un cupon de reducere de 15% celor abonați la newsletter.

Promoțiile ne pot îndulci ziua. Cumpărături plăcute și rapide!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici