Săpunul de corp bebe înmiresmează apa și lasă pielea moale și catifelată

27 sept. 2018

Toamna este anotimpul meu de suflet. Ploile cu picăturile reci sub umbrele negre și mari. Frunze ude pe străzi și bănci pustii în parc. Case și cafenele luminoase și calde. Miros de ceai și plăcintă cu mere și scorțișoară. Nici urmă de pisici sau câini pe străzi, doar cupluri romantice. Deschid geamul iar mirosul de imbrățișari mă cuprinde deodată. Pasiune galbenă.

sapun de corp bebe

Ploile ne țin în casă, în sânul cărților, în păturici moi și călduroase. E vreme de pulovere și cizme de ploaie. Eu în tricoul iubitului și papuceii mei albi ca laptele. E anotimpul când ador șosetele pufoase și roz. Altă toamnă mă uitam la filme, astazi cu ea, sunt impătimită după desene animate.

Toamna aceasta sunt mai romantică, mai sensibilă și mai fragilă. În mintea mea mi-o amintesc mereu pe mama și îi scriu. Imi aduc aminte perfect de mirosul plin de fericire din casa noastră când ne adunam la sobă.

Sofia creste, ca și florile udate la rădăcină. Ea îmi amintește ce frumos este să te joci. Eu doar intru în lumea ei și uit de tot. Realizez ce suflet zglobiu am.

Jocul în apă l-a descoperit de curând, de cănd sta în funduleț fără ajutor. Mă gândesc să îi cumpăr niste rățuște de baie. Mânuțele ei mici și jucăuse stropesc totul in jurul. Este îndragostită de cadița ei roz și de momentul de băiță încă din primele ei zile din viață. Săpunul de corp bebe AKALIN professional home pe care îl folosim îi înmiresmează apa, curăță impuritațile și îi lasă pielea fină și catifelată. Ritualul de baie este o plăcere, un miros plăcut cu un produs bio, cu spumare redusă, special pentru prințesa mea.
Pielea bebelușilor este sensibilă, în special în primele zile și luni, aproape că îți este frică să nu îi strivești cu privirea. Ce minune de la DUMNEZEU!

Mămicile grijulii se informează și cumpără din timp produse predestinate bebelușilor.

Eu am descoperit un produs care mi-a depășit așteptările pentru că:
– Este biodegradabil.
– Spuma săpunului de corp bebe AKALIN este redusă și dispare repede.
– După utilizare, săpunul se clătește usor.
– Ph-ul este fiziologic, un aspect important.
– Parfumul prezent în concentrație mică nu conține alergeni.
– Produsul este certificate IFRA( reprezintă asociația Internațională de parfumuri). Certificatul asigură că procesul de fabricație respecta standartele din domeniul.
– Cu excepția conservanților și a parfumurilor care au un adaos de mai puțin de 1%, toate materiile prime sunt de origine regenerabilă și vegetală.
– Toate componentele sunt biodegradabile și nu sunt toxice.
– Produsul este potrivit pentru îngrijirea copiilor sub 3 ani deoarece a trecut cu success testul de toxicitate în 2009.

Sunt responsabilă pentru ea, pentru viața, sănătatea și corpul ei până când v-a învăța să faca alegerile corecte și sănatoase. Până cănd v-a cunoaste cu sfințenie legile ecologice scrise și nescrise.

Cunosc mămici superbe, care își spală copiii doar cu produse bio, cărora le pasă și pentru asta le ador și le mulțumesc că există.

Te-ai întrebat vreodată de ce săpunurile usucă? Oamenii de știință au descoperit că majoritatea săpunurilor existente pe rafturile magazinelor sunt defapt detergenți compuși din derivate sintetice printre care și petrolul. Dar cine își pierde timpul atât de prețios aflând adevărul?

Știind rata de copii care fac dermatite, sau orice altă iritație mă retrag pe site-ul celor de la AKALIN professional home pentru a mai cumpăra puțină sănătate!

Mă întorc la picăturile mele reci de ploaie, dau play pe o melodie de Cohen și îmi savurez ceaiul. Sunt fericită. Lumina de la veioză e ca un vals pe pereții goi. Nici un tablou! Doar imaginație și liniște. Parcă aud cum vorbește noaptea. Glasul ei ca dintr-un film vechi.

În pătuțul ei, doarme o minune. O învelesc. Așa este și mami. Calduroasă și dulce. Noapte buna!

Autor Ana Omelianovici
Arhiva:
Website: Ana Omelianovici